Підготуйте свій автомобіль до літнього сезону з максимальною увагою та 100% впевненістю в якості!

Підготуйте свій автомобіль до літнього сезону з максимальною увагою та 100% впевненістю в якості!

Представництво бренду OPEL з турботою про вас пропонує автовласникам подбати про свій автомобіль та підготувати його до теплого сезону. Для надійної роботи вашого автомобіля слід не забувати про своєчасне проходження ТО, але і сезонна підготовка має важливе значення. Саме тому ми підготували для вас гайд по правильній та всеохопній підготовці вашого автомобіля до нового сезону.

Перш за все, слід встановити літні шини, адже дні стають все теплішими і варто уже перезувати ваш автомобіль. Сервіс бренду OPEL відновили свою роботу у більшості регіонів нашої країни. Дізнайтесь по телефону гарячої лінії 0-800-500-104 про найближчий працюючий сервісний центр. Наступним кроком по якісній підготовці автомобіля до літнього сезону є заміна робочих рідин. І це стосується не тільки омивача, тут мова у першу чергу йде про заміну моторної оливи.

Заміна моторної оливи — це основний етап, з якого починається поняття «надійність автомобіля». Адже для того, щоб двигун справно працював довгі роки, необхідно використовувати правильну моторну оливу: певного класу і яка відповідає ряду технічних специфікацій. Крім того, потрібен і якісний масляний фільтр, який дозволить підтримувати оливу чистою під час експлуатації. Ця процедура повинна бути виконана в обов’язковому порядку, оскільки вона дозволяє позбутися забруднень, що виникають в процесі роботи двигуна, а також гарантує тривалий термін експлуатації двигуна і випускної системи вашого автомобіля.

Для власників постгарантійних автомобілів OPEL є ідеальне рішення — заміна моторної оливи з використанням якісних продуктів Eurorepar на авторизованому сервісі брендів — спеціалісти авторизованих сервісних станцій на вищому рівні подбають про ваше авто.

Окрім заміни оливи в двигуні та масляного фільтра слід звернути увагу і на заміну повітряного та паливного фільтрів, а також заміну гальмівної рідини та фільтру салону. Це важливі елементи систем автомобіля, що забезпечують його надійну та безперебійну роботу. Наприклад, невчасна заміна гальмівної рідини може призвести до виходу з ладу важливих вузлів гальмівної системи автомобіля, що, в свою чергу, позначиться на якісних показниках його безпечної експлуатації. А замінивши салонний фільтр, ви позбудетеся забрудненого повітря в салоні автомобіля, що зробить вашу поїздку більш комфортною.

Ще одним кроком по підготовці автомобіля, про який, на жаль, більшість забувають є обслуговування системи кондиціонування. Чому це потрібно? Погане охолодження створює занадто високий тиск в контурі кондиціювання, що призводить до виникнення поломок та побічних ефектів: пробуксовуванню допоміжного приводного ременя; короткому замиканню; витіканню рідин; передчасному зносу компресора; неприємним запахам; недостатньому очищенню лобового скла; підвищеному споживанню палива. Саме тому слід своєчасно проводити обслуговування системи кондиціонування.

Також, ми наполегливо радимо: приділіть увагу підвісці і гальмам автомобіля! Підступна зима могла залишити неприємні сюрпризи-наслідки у вигляді пошкодження деталей ходової частини, надірваних пиляків і гумовометалічних елементів тощо. Всі роботи проводяться з використанням оригінальних запчастин, які відрізняються максимальною якістю виготовлення, точними посадочними розмірами, тривалим терміном служби. Будьте впевнені: оригінальні пружини і амортизатори повернуть чудові ходові якості автомобіля, а гальмівні диски і колодки гарантують ефективне уповільнення в будь-яких ситуаціях.

Перевіряючи свій автомобіль на регулярній основі і завчасно змінюючи необхідні витратні матеріали (фільтри, робочі рідини), ви закладаєте основу для його тривалої бездоганної роботи, що дозволить продовжити активне життя автомобіля і зменшити ризик виходу з ладу будь-яких вузлів (агрегатів) в самий невідповідний момент. А завдяки високій компетентності фахівців, які працюють в авторизованих сервісних центрах OPEL, ви завжди будете впевнені в чіткому виконанні робіт та якості запасних частин і витратних матеріалів, передбачених виробником автомобіля.

Підготуйте свій автомобіль до літнього сезону максимально правильно і в повному об’ємі! І в цьому вам обов’язково допоможуть офіційні дилери й авторизовані сервісні центри OPEL. Дізнайтесь за телефоном гарячої лінії 0-800-500-104 про найближчий працюючий сервісний центр!
Поділіться з друзями: